"Neki naši fanovi nažalost nasjednu"

Thompson je na meti prevaranata: “Ne nasjedajte, blokirajte takve profile i stranice”

Objavljeno: 04.01.2024. zagorjeinternational

Poznati glazbenik Marko Perković Thompson objavio je da je žrtva bezobzirne krađe identiteta. Thomsponov tim upozorava pratitelje na društvenim mrežama da ne nasjedaju na lažne profile, stranice i grupe kao ni na administratore koji tvrde da su u kontaktu s Thompsonom.

“Nude kontakte, traže novčane uplate…”

– Dragi prijatelji i poštovani mediji, kao i kod drugih poznatih osoba, a u pokušaju krađe identiteta u svrhu prevara, sve je veći broj otvorenih profila, stranica i grupa na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona. Na tim lažnim profilima se predstavljaju kao Marko Perković Thompson, na stranicama kao njegovi administratori, u grupama tvrde kako su osobno u kontaktu s Markom, šalju linkove i nude privatne kontakte, traže novčane uplate, usmjeravaju na nekakve donacije i slične stvari… Primijetili smo kako i u komentarima na Markovoj službenoj stranici klikaju fanove i pozivaju ih na privatna dopisivanja. Takve blokiramo kada ih primijetimo, ali nažalost neki naši fanovi u međuvremenu i nasjednu – poručuju iz Thompsonova tima.

– Molimo fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da ne nasjedaju na takve kontakte, blokiraju takve profile i stranice jer su to osobe koje se lažno predstavljaju u ime M.P. Thompsona. Thompson, niti bilo tko iz njegovog tima nikada ne šalje nikakve zahtjeve za privatnim kontaktima kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama. Savjetujemo da kada dobijete zahtjev za kontaktom od takvih korisnika da ih odmah blokirate. Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici. Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima – zaključuju Thompsonovi suradnici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba