ČESTITKE MLADENCIMA! Ovo Silvestrovo će pamtiti čitav život

UDALA SE SANDRA PERKOVIĆ: Ljubavnu priču nakon godinu dana zaruka okrunili u društvu najmilijih

Objavljeno: 01.01.2024. zagorjeinternational

Nakon godinu dana zaruka, sportašica Sandra Perković (33) na Silvestrovo se udala za dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića. Sreću par nije skrivao jučer kada su bili na fotografiranju mladenaca u centru Zagreba ispred hotela Esplanada, piše Jutarnji.

FOTO: Instagram bajamonti

A tako se nastavilo i na slavlju koje se održavalo u Laubi u Zagrebu. Ranije je Sandra otkrila da će se raditi o intimnoj ceremonij s obitelji i najbližim prijateljima.

FOTO: Instagram Davor Grgin

Novopečeni mladenci su pjevali “Nećemo noćas doma” Zlatka Pejakovića i osmijehe nisu skidali s lica, a na glazbenom repertoaru našao se i Grašo. Sandra je nosila vjenčanicu dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a Edis je ukomponirao bijelu košulju s crnim svečanim odjelom.

FOTO: Instagram bajamonti

Podsjetimo, Edis je bivši atletičar i Sandrin trener od 2013. godine. Upoznali su se kad je ona imala 15 godina. Sandra je svojedobno za medije priznala kako se s 21 godinom „nekako malo zaljubila u njega”, a zaljubljenost je bila uzajamna. Tako je započela ova ljubavna priča koju su sinoć okrunili u društvu najmilijih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba