Iza tvrtke Valoviti papir Dunapack je godina kontinuiranog ulaganja u modernizaciju

“Transparentnost i razvoj zaposlenika u fokusu su tvrtke od samih početaka”

Objavljeno: 23.12.2023. zagorjeinternational

Tvrtka Valoviti papir Dunapack d.o.o. i ove je godine nastavila s ulaganjem u nove strojeve i automatizaciju. Osim nabavke novog stroja, ljepilice, napravljena je automatizacija prerađivačkog stroja za izradu kartonske ambalaže, kao i automatizacija iza svih linija prerade i pakiranja. 

Sve investicije, kažu iz tvrtke, usmjerene su na kontinuirano poboljšanje uvjeta rada zaposlenika.

– Osim navedenog, radilo se i na povećanju plaća koje je ove godine bilo znatno više od stope inflacije, isplaćeni su neoporezivi primici do zakonski maksimalnih iznosa, te su uvedeni novi benefiti poput uplate u treći mirovinski stup i sistematski pregled – kažu iz Dunapacka. 

Također, zaposlenike očekuje i godišnja nagrada zbog odličnih rezultata koja će biti isplaćena s plaćom za siječanj 2024.  

– Transparentnost i razvoj zaposlenika u fokusu su tvrtke Valoviti papir Dunapack d.o.o. od samih početaka, a to je potvrđeno već petim certifikatom ‘Poslodavac Partner’ – ističu. 

Zbog automatizacije i robotizacije u kojem smjeru tvrtka ide, fokus je na zapošljavanju stručne radne snage, te su otvorene prijave za kandidate tehničkih struka i interesa, a više informacija o tvrtki možete pronaći na njihovim službenim internetskim stranicama

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba