VIDEO & FOTO: Zabok dobio novo omiljeno mjesto za druženja - bili smo na otvorenju, pogledajte kako je bilo

MEMENTO BAR: Bilo da dođete na kavicu, piće, pub kviz, party ili gledanje tekmi – oni su na usluzi. Dobro došli!

Objavljeno: 20.12.2023. Alen Brodar

Zabok ima, ako se ‘po jutru dan poznaje’, novo omiljeno mjesto za druženja. Memento bar, na Prilazu dr. F. Tuđmana 15, u petak je svečano otvorio svoja vrata gostima i – nije razočarao. Dobra zabava, DJ, svirka, pjevanje i ples, odlična atmosfera, sve su to zabilježile naše kamere i fotoaparati.

– Za razliku od prijašnjeg kafića na istoj lokaciji, čija su ponuda i radno vrijeme bili prilagođeni studentima u danima predavanja i ispita Memento bar, ostaje, između ostalog i studentski kafić, ali će raditi sedam dana u tjednu, imat će duže radno vrijeme i nudit će sadržaje kojima želimo privući sve koji očekuju uvijek dostupan i besplatan parking – kazao nam je voditelj Memento bara Josip Ključarić.

Također će, najavljuje, jednom mjesečno organizirati partyje za starije od 18, koji ne vole “cajke”.
– Organizirat ćemo i pub kvizove, a do početka Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, preuredit ćemo terasu – želimo biti najbolji navijački korner za naše vatrene – zaključio je Ključarić.

A veliko parkiralište i blizina centra Zaboka, svih trgovina i ostalih sadržaja na svega nekoliko minuta hoda, zasigurno će biti prednost i prije i poslije Eura, za dogovaranje kavica, poslovnih sastanaka ili jednostavno – odlaska na piće u novootvoreni Memento bar. Posjetite ih već danas. Dobro došli!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba