ŠOU U ZAGORJU: Davor imao aferu sa susjedom. Njen muž Siniša mu snimao stražnjicu

“Nisam namjerno skidao hlače i pokazivao stražnjicu. Moguće je da su mi pale zbog slabe lastike”

Objavljeno: 15.12.2023. zagorjeinternational

U jednom malenom selu u blizini granice sa Slovenijom, nedavno se odvijao pravi šou. Glavni akteri su Davor (52) i Siniša (47), a do zapleta je došlo jer je Davor imao aferu sa Sinišinom ženom, piša Danica.hr. Sve je na kraju završilo na sudu.

Prema presudi koja je stigla ovog tjedna, njih su dvojica jednog dana oko 19 sati narušavali javni red i mir.

Davor je u više navrata svukao hlače i pokazao zadnjicu okrenuvši se Siniši koji ga je snimao mobitelom. Siniša je pak vrijeđao susjeda Davora vičući iz svega glasa: ‘Ne seri lažove jedan, lažov si obični, kaj si rekel da je ona tebe htela je*ati, sram te bilo, sram te bilo pijanec jedan, kreten si’. Dakle, prvookrivljenik je vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana, dok je drugookrivljenik vikom na javnom mjestu narušavao javni red i mir, navodi se u sudskoj presudi.

– Problemi između nas dvojice su počeli nakon što sam ja imao aferu s njegovom ženom, a što je Siniša saznao nakon što je vidio poruke u ženinom mobitelu. Zato se i sve dogodilo tog dana između nas dvojice. Ma nisam na ulici namjerno skidao hlače i pokazivao stražnjicu nikome. Moguće je da su mi eventualno zbog slabe lastike hlače same od sebe pale. Ali, istina je da me je susjed vrijeđao vičući iz sveg glasa, a rekao sam i zbog čega – kazao je Davor.

Na sudu je pregledana i snimka koju ja napravio Siniša gdje se vidi kako Davor slaže drva te u više navrata namjerno spušta hlače te pokazuje zadnjicu okrenuvši se u smjeru susjeda Siniše.

– Nakon toga se čuje kako Siniša, koji je cijeli događaj snimao mobitelom, iz sveg glasa viče: “Ne seri lažove jedan, lažov si obični, kaj si rekel da je ona tebe htela je*ati, sram te bilo – ističe sudac.

Davor je i dalje tvrdio da se ne sjeća da je tako doista bilo, a snimka je prihvaćena kao dokaz.

– Mi kao obitelj duže vrijeme trpimo fizičko i psihičko nasilje s njegovom namjerom da nas se istjera iz naše kuće koja je nekad bila Davorova rodna kuća, a s čijom prodajom se susjed nikad nije pomirio. Nisam kriv jer je sve bilo u namjeri sprečavanje ugroze – branio se Siniša koji je dodao da je u nekoliko navrata prijavljivao susjeda za različita nedjela, pa je slao i unutarnju kontrolu u policiju kad nisu postupili onako kako je on mislio da trebaju. Na koncu je policija prijavila obojicu.

Oboje su proglašeni krivima. Davor mora platiti kaznu od 70 eura, a Siniša 50 eura. Obojica moraju podmiriti i po 15 eura prekršajnih troškova. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba