Gradonačelnik Gregurović objavio dobre vijesti

RASPISAN NATJEČAJ! Državna cesta D74 od Žutnice do Gorjaka ide u rekonstrukciju

Objavljeno: 08.12.2023. zagorjeinternational

U Šibeniku traju Dani regionalnog razvoja i fondova EU – konferencija Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU o razmjeni iskustva i mogućnostima financiranja iz EU fondova. 

Nazočio je i krapinski gradonačelnik i saborski zastupnik Zoran Gregurović koji je tom prilikom  potpisao i preuzeo ugovor za ITU mehanizam za Grad Krapinu.

Također, gradonačelnik je podijelio još jednu dobru vijest za Grad koja je stigla ovih dana iz Hrvatskih cesta.

– Nakon što je izgrađen rotor kod “ruke” vrijednosti oko 460.000 eura te je bilo uvođenje u posao za izgradnju treće faze spojne ceste Zabok – Krapina od Lepajaca do naplatnih kućica vrijednosti oko 8 milijuna eura, lijepi poklon za Dan grada bio je i početak radova na rekonstrukciji pruge od Krapine do Zaboka vrijednosti oko 16,8 milijuna eura. Došao je još jedan lijepi poklon od strane Hrvatskih cesta. Naime, raspisan je natječaj za rekonstrukciju državne ceste D74 od Žutnice do Gorjaka s izgradnjom nogostupa procijenjene vrijednosti 10.750.000 eura s PDV-om. Otvaranje ponuda očekuje se 8. siječnja 2024. – izvijestio je gradonačelnik Gregurović. 

Inače, u Šibeniku je boravio i župan Željko Kolar koji je, uz čestitke gradonačelniku Greguroviću, poručio da je Krapinsko – zagorska županija po pokazateljima iz 2022. godine, treća po uspješnosti u povlačenju europskih sredstava. 

KZŽ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba