Osim poklona, djeca će se uz zabavni program moći i produžiti s omiljenim svecem

NOVI MAROF: Sveti Nikola će i ove godine donijeti darove mališanima

Objavljeno: 04.12.2023. zagorjeinternational

Grad Novi Marof i ove će godine prigodnim darovima razveseliti svoje najmlađe stanovnike povodom blagdana svetog Nikole. Podjela darova se odnosi na djecu do 10 godina (4. razred osnovne škole). Osim poklon paketića, djecu očekuje prigodni zabavni program i druženje sa sv. Nikolom.

Darovi će se dijeliti ovog četvrtka u 16 sati u Dom u Remetincu za naselje Remetinec, a u 18 u Dom u Strmcu za naselje Strmec Remetinečki. Već idućeg dana poklone od 15 sati dijeli u OŠ Podrute za naselja Podrute, Kamena Gorica, Jelenščak, Donje Makojišće, Matušini, Japače polje i Topličica, a od 17 u OŠ Podrute za naselja Podrute, Kamena Gorica, Jelenščak, Donje Makojišće, Matušini, Japače polje i Topličica te 19 sati u Dom u Podevčevu za naselje Podevčevo.

Subotnje poklone će od 9.30 podijeliti u Dom u Ključu za naselje Ključ, od 11 sati u Dom u Oštricama za naselja Oštrice i Orehovec, 12.30 u stara škola u Presečnu za naselje Presečno, a od 14 u Kulturni centar Ivan Rabuzin za naselja Novi Marof, Možđenec, Grana, Gornje Makojišće, Paka i Krč te od 16 sati Dom u Mađarevu za naselje Mađarevo.

Valja napomenuti kako će Sveti Nikola darove dijeliti u Sudovcu 22. prosinca i to u Domu Sudovec s početkom u 18 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba