Ni ove godina ništa od organiziranog vatrometa u Varaždinu

BOSILJ: Naši kućni ljubimci se tih dana sigurno ne osjećaju ugodno – nažalost, ne možemo si tu puno pomoći

Objavljeno: 03.12.2023. zagorjeinternational

Adventsko je vrijeme što znači da se uskoro bliži i doček Nove godine. Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj govorio je o dočeku koji se diljem Hrvatske, ali i šire, tradicionalno obilježava vatrometom, no kako kaže, Grad ni ove godine to neće organizirati, piše eVaraždin.

Rekao je kako grad ni prošle godine nije organizirao vatromet u sklopu dočeka Nove Godine, pa tako neće ni ove te poručio:

– Svi naši sugrađani mogu i oni jednostavno žele očito ispucavati neke rakete i ostalo, tako da, organizirali mi vatromet ili ne, vatrometa će biti. Naši kućni ljubimci se tih dana sigurno ne osjećaju ugodno. Nažalost, to su takvi dani i ne možemo si tu puno pomoći. Grad službeno neće organizirati nikakav vatromet – zaključno je rekao.

Kako podsjeća eVaraždin, gradonačelnik Bosilj prošle je godine uoči dočeka u priopćenju za medije poručio kako grad ne troši ni lipe za novogodišnje vatromete, a sve vatromete organiziraju građani sami te uputio apel i građanima da se suzdrže od takvog načina slavlja i vode brigu o sigurnosti, prvenstveno djece i životinja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba