Trenutno se nalazi na odjelu pulmologije

LEGENDA U BOLNICI: Mišu Kovača Hitna pomoć sinoć dovezla u KBC Split

Objavljeno: 28.11.2023. zagorjeinternational

Mišo Kovač završio je u bolnici zbog povišene tjelesne temperature, a njegova kći Ivana otkrila je za Večernji list kako se on osjeća.

– Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu… Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu – rekla je glazbenica Ivana Kovač, kći legendarnog pjevača Miše Kovača koji je hospitaliziran zbog povišene tjelesne temperature.

Glazbenik je sinoć kolima Hitne pomoći završio u KBC-u Split, a trenutno se nalazi na odjelu pulmologije. U kratkom telefonskom razgovoru s novinarima Večernjaka Ivana je zvučala je vrlo smireno što ih je uvjerilo da nema mjesta za brigu.

Kako podsjeća Večernji, prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako veselili.

– Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata – jednom prilikom je poručio Mišo Kovač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba