Lijepa gesta Hrvatskih željeznica

DJEČJI BOŽIĆNI VLAK: ‘Tin-express’ vozit će mališane na Advent u Zagreb – evo detalja

Objavljeno: 28.11.2023. zagorjeinternational

HŽPP organizira vožnje dječjih božićnih vlakova ‘Tin-express’, a u suradnji s TZ grada Zagreba uvodi posebne ponude u sklopu ‘Adventa u Zagrebu’.  

Adventska bajka

Vožnje dječjega božićnog vlaka ‘Tin-express’ bit će organizirane od 2. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. godine. Vožnja božićnim vlakom traje oko 60 minuta, a u cijenu karte uključen je dar za dijete. Dječji božićni vlakovi vozit će na području Zagreba, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Osijeka, Bjelovara, Virovitice, Čakovca, Varaždina, Koprivnice, Zaboka, Rijeke i Splita. Uz to Tin-express će iz Zagreba 16. prosinca voziti i na Delničku adventsku bajku.

U sklopu adventske ponude vlakovi će iz Zagreba voziti na Čaroliju svjetla by Salaj u Grabovnicu pokraj Čazme. Vlakovi će od 1. prosinca voziti petkom s polaskom u 17.20 sati i subotom s polaskom u 15.30 sati na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Ivanić-Grad. Po dolasku u Ivanić-Grad putnici će autobusima biti prevezeni do imanja Salaj.

Karte se kupuju na blagajnama. Više informacija o terminima i cijenama za dječje božićne vlakove možete pronaći na OVDJE.  

Posebna ponuda

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba HŽ Putnički prijevoz ponovno uvodi posebnu ponudu tijekom Adventa u Zagrebu. Od 1. prosinca 2023. do  7. siječnja 2024. putnici koji petkom, subotom i nedjeljom putuju na Advent u Zagrebu ostvaruju 50 posto popusta na povratna putovanja iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj, a od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 24 sata putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof. Karte se kupuju ili preuzimaju na blagajnama ili u vlaku.

Uz to putnici koji će posjetiti klizalište Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu ostvaruju 50 posto popusta na povratna putovanja iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj, a uz predočenje karte za vlak, ulaznice za klizalište mogu kupiti po povoljnijim cijenama. Više informacija o ponudama možete pronaći na web stranicama -a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba