Odvojite malo vremena za opuštanje i uživanje 

Sutra svi u Stubake na sjajnu predstavu ‘Stric Miške’, a u utorak na izložbu ‘Ususret Došašću’

Objavljeno: 23.11.2023. zagorjeinternational

U Stubičkim Toplicama narednih dana slijede dva vrlo zanimljiva događaja – zanimljiva kazališna predstava povodom manifestacije ‘Noć kazališta’, te tradicionalna adventska izložba ‘Usustret Došašću’.

Prvi događaj, predstava uz ‘Noć kazališta’, na rasporedu je sutra, 24. studenoga. Iz Općine i TZ Općine Stubičke Toplice pozivaju vas na predstavu ‘Stric Miške’ koja će se održati u Mjesnom domu ‘Pila’ s početkom u 19 sati. Predstavu izvodi Dramska udruga ‘Kaj’ iz Zaboka, autorice Đurđice Seleš, a ulaz na predstavu je slobodan.

Drugi događaj organizira udruga ‘Hrvatska žena’ Stubičke Toplice u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Stubičke Toplice, a pod pokroviteljstvom Općine. Svi građani su pozvani na tradicionalnu adventsku izložbu ‘Ususret Došašću’ koja će se otvoriti u utorak 28. studenoga s početkom u 18 sati u vijećnici Općine Stubičke Toplice.

Svojim radovima predstavit će se članice Udruge ‘Hrvatska žena Stubičke Toplice’, Marija Čukelj, Učenička zadruga ‘Bobi’, OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice, polaznici Dječjeg vrtića ‘Zvirek’, članovi Društva ‘Naša djeca’ St. Toplice, korisnici Centra za rehabilitaciju ‘Pustodol’, Renata Surjan.

U prigodnom programu nastupit će učenici OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice i polaznici dječjeg vrtića ‘zvirek’ St. Toplice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba