Naši sjajni kickboxeri vratili se iz Slovenije s brojnim medaljama oko vrata

U Zagorje ovog puta stigla tri zlata, pet srebra i sedam bronci 

Objavljeno: 13.11.2023. zagorjeinternational

Na Međunarodnom kickboxing turniru “37th Slovenia Open“ održanom u subotu u Zagorju ob Savi, natjecalo se 422 natjecatelja u 568 startova iz 71 kluba i iz sedam država. Bilo je to natjecanje u ‘tatami’ disciplinama ‘point fighting’, ‘light contact’ i ‘kick light’ za sve dobne skupine, a među natjecateljima su bili i brojni zagorski predstavnici. 

Kickboxing klub “Krapina” nastupio je s osam natjecatelja, začretski klub “Bušido” nastupio je s dvije natjecateljice, bedekovčanski “Zmajevi” s četiri natjecatelja, a zabočki klub “Ninja” imao je dvoje predstavnika.

Iz KBK-a “Krapina”, Antonela Cesarec je u kategoriji juniorki u ‘point fightingu’ do 60 kilograma osvojila prvo mjesto, u kategoriji seniorki do 60 kilograma u ‘point fightingu’ također, a natjecala se i u apsolutnoj kategoriji ‘point fightinga’ za žene gdje je osvojila treće mjesto. Katarina Jug je među djevojčicama do 36 kilograma u ‘point fightingu’ osvojila drugo mjesto.

Timotej Kukovačec je među mlađim kadetima do 47 kilograma u ‘point fightingu’ u konkurenciji od 17 natjecatelja osvojio peto mjesto, a među starijim kadetima u ‘light contactu’ do 47 kilograma treće. Luka Čuček je među dječacima do 27 kilograma u ‘point fightingu’ osvojio treće mjesto, Patrik Varjačić je među starijim kadetima do 37 kilograma u ‘point fightingu’ također bio treći, a isti je rezultat ostvario i Josip Varjačić među starijim kadetima do 52 kilograma u ‘point fightingu’. 

Katja Kunštek među djevojčicama do 30 kilograma i Jakov Varjačić među mlađim kadetima do 32 kilograma osvojili su peta mjesta.

Iz kluba “Bušido”, Hana Mikulec je u skupini mlađe kadetkinje do 37 kilograma u ‘point fightingu’ osvojila drugo mjesto, a Iris Buzuk u skupini starijih kadetkinja do 65 kilograma u ‘light contactu’ je osvojila treće mjesto.

Od “Zmajeva”, Nicol Papeš osvojila je peto mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja do +47 kilograma u ‘point fightingu’, u ‘light contactu’ Marija Antoaneta Hanić je u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma bila druga, a druga je u istoj disciplini, u kategoriji starijih kadetkinja do +65 kilograma, bila Iva Bingula. Među seniorima je Daniel Car u kategoriji seniora do 79 kilograma bio peti. U ‘kick lightu’ su se natjecali Marija Antoaneta Hranić koja je bila prva u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma, a Daniel Car bio je drugi u kategoriji seniora do 79 kilograma. 

Zabočka “Ninja”, Martin Pušek, osvojio je treće mjesto u disciplini ‘point fighting’ u kategoriji starijih kadeta do + 69 kilograma, a Lada Vukić se u kategoriji mlađih kadetkinja do 47 kilograma, u disciplini ‘point fighting’, našla na 5 – 9 mjestu.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba