Varaždinci, doprinesite svojim mišljenjem za bolje sutra!

VARAŽDIN: Provodi se savjetovanje javnosti o financiranju troškova medicinski pomognute oplodnje

Objavljeno: 10.11.2023. zagorjeinternational

U razdoblju od 7. studenoga do 7. prosinca, provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o sufinanciranju troškova medicinski pomognute oplodnje.

Predlaže se donošenje Odluke kojom bi se utvrdili uvjeti, visina i način ostvari bi, između ostalog, bila u službi gradske pronatalitetne i demografske politike. Grad Varaždin sudjelovat će u sufinanciranju dva ciklusa medicinski pomognute oplodnje za varaždinske obitelji koje ne uspijevaju dobiti djecu prirodnim putem, a koje su već iskoristile cikluse koje im plaća država te isti nisu dali željeni rezultat.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 45.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 7. prosinca 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom: “Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o sufinanciranju troškova medicinski pomognute oplodnje” ili na e-mail adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba