Kako vam se čini?

Jeste li znali da je na tržištu nova Vegeta koja smanjuje stres? Sada je dobila i ‘Oscara’ za ambalažu

Objavljeno: 04.11.2023. zagorjeinternational

Podravka je osvojila ‘dizajnerskog oscara’ za ambalažu novog proizvoda Vegeta&Spirulina, javlja Danica.hr. Radi se o posebnom izdanju ovog nadaleko poznatog začina koji je u ograničenoj seriji bio proizveden lani u povodu 75. rođendana Podravke. 

– Limitirano izdanje našeg novog superfood začina Vegeta & Spirulina nagrađeno je najtraženijom međunarodnom oznakom kvalitete dizajna Red Dot Design Award! Vegeta&Spirulina proglašena je najboljom od najboljih osvojivši titulu “Red Dot Best of the Best” koja se dodjeljuje najboljima među svim Red Dot dobitnicima koji su se istaknuli vrlo visokom kvalitetom dizajna. Dizajn smo razvili u suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey – rekli su iz Podravke. 

Ovaj je začin od ove godine u redovnoj prodaji, a spirulina je inače čudesna modrozelena alga koju zbog svojih svojstava nazivaju i hranom 21. stoljeća. Nova Vegeta nema pojačivače okusa i sadrži samo prirodne sastojke. 

Istraživanja pokazuju da spirulina potiče eliminaciju toksina i drugih nečistoća iz krvotoka, a utvrđeno je i da ima značajno protuupalno djelovanje zbog čega je dobra u prevenciji kroničnih upalnih bolesti poput reumatoidnog artritisa.

Nagradu su u petak u Berlinu preuzeli Podravkin glavni direktor Vegete i svih poslovnih programa Krunoslav Bešvir, direktorica marketinga Sanja Garaj Miloš i direktorica korporativnih komunikacija Majda Žujo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba