Na Instagramu otkrila koje su ime ona i suprug dali sinu

IDILA U MEKSIKU: Poznata sportska novinarka Fani Stipković (41) rodila prvo dijete

Objavljeno: 31.10.2023. zagorjeinternational

Fani Stipković (41) i njezin suprug Fernando Hierro (55) jučer su postali roditelji. Dobili su sinčića Nicolás Valentina, kojeg je sportska novinarka u utorak pokazala svojim pratiteljima na Instagramu, piše 24sata

– 30.10.2023. u 6:48, život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. ⁣Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajmo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom – napisala je uz fotografiju na kojoj prinovu drži u naručju.

Novinarka je rodila u meksičkom gradu Guadalajari. Ovo joj je prvo dijete, dok njezin Fernando iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju. Stipković i Hierro zaručili su se u zimu 2021. tijekom odmora u Meksiku. Fernando je Fani zaprosio dijamantnim prstenom iz Cartiera. 

– Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu – otkrila je Fani za Gloriju. 

Kuma joj je bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, a Fernandov kum Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, poznatijeg kao Chivas.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba