VIDEO: TikTokerica dobila prvi posao pa se sad kaje jer nema vremena ni za što drugo

“Radim od 9 do 17 h, to je nepodnošljivo – želim se samo istuširati, pojesti večeru i otići spavati”

Objavljeno: 28.10.2023. zagorjeinternational

Tiktokerica Brielle u suzama je podijelila svoje iskustvo u videu koji je pregledan 2,2 milijuna puta, a mnogi su se složili da se osjećaju isto kao i ona. Naime, Brielle je završila fakultet i zaposlila se na radno vrijeme od devet do pet što joj nikako ne odgovara, prenosi Jutarnji list.

– Znam da sam vjerojatno jako dramatična i naporna, ali ovo je moj prvi posao od 9-5 nakon fakulteta. Radim uživo i putujem na posao, treba mi cijela j*bena vječnost da stignem tamo. Trenutno si ne mogu priuštiti da živim bliže poslu, stoga to nije opcija – počela je govoriti u videu kroz suze.

– Da mogu hodati do posla, to bi mi bilo u redu. Odlazim od kuće na vlak u 7:30, a najranije dođem kući u 18:15. Nemam vremena ni za što. Nemam. Želim se samo istuširati, pojesti večeru i otići spavati. Nemam vremena ni energije skuhati večeru. Nemam energije vježbati. To nije opcija. Jako sam uznemirena. Nije to zbog posla, već je radno vrijeme od devet do pet ludo. Biti u uredu od devet do pet… Da je rad od kuće, onda se odspojiš s posla u 5 i kod kuće si, sve je u redu. Ali nisam kod kuće, treba mi dugo da dođem kući kada putujem s posla. Ljudi koji se voze iz ureda, ne, mi ne završavamo u 5. Znam da može biti gore, da mogu raditi duže… Ali ja izlazim iz ureda po mrklom marku. Nemam energije – govori o svom iskustvu.

Postavila je i nekoliko pitanja gledateljima videa.

– Kako vi imate prijatelje? Kako imate vremena za izlaženje na spojeve? Ja nemam vremena ni za što, jako sam pod stresom. Također, trebam dobiti mjesečnicu, pa je to razlog zašto sam ovako emotivna. Jesam li dramatična – zapitala se je na kraju.

@brielleybelly123

its that time of the month plus im crying ab missing my cat

♬ original sound – BRIELLE


Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba