Načelnica Kraljevca na Sutli nabavila novi općinski Lamborghini pa proslavila uz pjesmu Leta 3

“PRESRETNA SAM!” Mama kupila traktora, ŠČ! A i outfit je prilagodila…

Objavljeno: 25.10.2023. zagorjeinternational

Načelnica Kraljevca na Sutli Blanka Stipčić Berić na Facebooku se pomalo neobičnom objavom pohvalila da je u njenu Općinu stigao, kako kaže, dugoočekivani traktor.

I to ne bilo koji – radi se o bijelom Lamborghiniju, vrijednom 79.000 eura! Ona je naime snimila kratki video s glazbenom podlogom, eurovizijskim hitom Leta 3 – “Mama ŠČ”, gdje se u majici s natpisom “ŠČ” fotografirala kraj nove akvizicije i na njoj.

– Ma ja sam vam bila toliko presretna kad sam čula da nam konačno dolazi taj traktor, da sam odmah rekla da hoću majicu s natpisom ‘ŠČ’. Naime, nakon dvije godine smo ga uspjeli nabaviti, a kad sam došla u Općinu i pitala što imamo od strojeva i alata, rekli su mi  – jednu flaksericu koja je na servisu, dvije lopate i metlu. Tako da mi ovo jako puno znači, konačno možemo u komunalnom smislu funkcionirati kao Općina. A Let 3? Pa malo me ponijelo od sreće, to mi stvarno puno znači što smo uspjeli nabaviti takav stroj – objasnila nam je Stipčić Berić, dodajući da je traktor uzet na leasing i da će ove godine Općinu koštati oko 25.000 eura, no očekuju povrat novca od Ministarstva gospodarstva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba