Zbor mladih ‘Plamen Srca’ poziva vas u Zagorska Sela na...

‘Holywin – Svetost pobjeđuje’, molitveno bdijenje uoči svetkovine Svih svetih

Objavljeno: 15.10.2023. zagorjeinternational

U utorak 31. listopada održat će se ‘Holywin – Svetost pobjeđuje’ u župnoj crkvi svete Katarine u Zagorskim Selima. ‘Holywin – Svetost pobjeđuje’ je molitveno bdjenje uoči svetkovine Svih svetih koje posljednjih godina sve češće organiziraju mladi u brojnim župama kako bi se molitvom i bdijenjem pripremili za tu veliku svetkovinu, kao što vjernici redovito bdiju na Veliku subotu uoči Uskrsa te Misom Polnoćkom dočekuju Božić. 

Bit će prilika za ispovijed, a u 19 sati je sveta misa koju predvodi vlč. Majk Rušec, župnik u Zagorskim Selima i Sutlanskoj Poljani. 

Nakon mise slijede klanjanje i nagovor, a program završava druženjem mladih, a geslo susreta je “Mir vam ostavljam, mir vam svoj dajem” (Iv 14,27). 

– U ovo vrijeme ratova i nemira toliko nam je svima potreban mir, a osobito je potreban mladima čija srca su često nemirna i traže sigurnost – a takav mir dolazi od Krista. Pozvani su mladi Tuheljsko-pregradskog dekanata i iz drugih zagorskih župa i svi drugi koji se žele priključiti – ističu organizatori. 

U proteklih šest godina ‘Holywin’ je pet puta održan u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tuhlju u organizaciji zbora mladih ‘Plamen Srca’ iz Tuhlja, koji će i u Zagorskim Selima predvoditi pjevanje. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba