Novi datum je subota, 14. listopada

Kestenijada u Svetom Ivanu Zelini ipak će biti dan ranije zbog lošeg vremena 

Objavljeno: 11.10.2023. zagorjeinternational

Organizatori tradicionalne Kestenijade u Svetom Ivanu Zelini obavještavaju o promjeni datuma događaja zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta. Umjesto planiranog datuma u nedjelju, Kestenijada će se održati u subotu, 14. listopada, s početkom u 9 sati na Kladeščici.

S obzirom na važnost Kestenijade i njezino održavanje na otvorenom, organizatori, Grad Sveti Ivan Zelina i Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline, donijeli su odluku o promjeni datuma, s obzirom na to da je 14. listopada posljednja subota u mjesecu za koju je najavljeno sunčano vrijeme.

I dalje će vas na vrhu Zelinske gore, nedaleko od grada Sveti Ivan Zelina, čekati neponovljivo iskustvo uživanja u prirodi i gastronomskim delicijama na tradicionalnoj 25. Zelinskoj kestenijadi.

– Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje kestena i vrhunske zabave za sve generacije da nam se pridruže na Kestenijadi na vrhu Zelinske gore, u subotu 14. listopada, s početkom u 9 sati – kažu u Turističkoj zajednici.

Za dodatne informacije i upite, kontaktirajte ured Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline na 01/2061 808 ili [email protected].

– Veselimo se zajedničkom druženju ispunjenom kestenima i zabavom! – poručuju iz Turističke zajednica grada Sveti Ivan Zelina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba