Uhićen je i kažnjen s 1600 eura

Antu je ‘stislo’ pa se pomokrio uz cestu. Policajci sve vidjeli. Doslovno sve  

Objavljeno: 10.10.2023. zagorjeinternational

Ante je upao u probleme s policijom jer mu se na putu kući s proslave krštenja svog djeteta pripišalo. Naime, on je, kako piše Danica.hr., stao na cesti, izjurio van, izvadio ‘alatku’ i ispustio uzdah olakšanja. Na njegovu nesreću, učinio je to baš pred policajcima koji su ga začuđeno gledali s druge strane ceste.

Pritom se posvađao s policajcima, pa je uhićen i odveden na triježnjenje, a sve se to dogodilo u srpnju oko 1 sat ujutro u Zagrebu na Ksaverskoj cesti.

– Ante je vrijeđao moralne osjećaje građana jer se zaustavio vozilom, izašao te se okrenuo prema tramvajskoj pruzi, otkopčao hlače i izvadio spolovilo nakon čega je urinirao po tlu, a sve na zgražanje drugih vozača koji su trubili i “blicali” svjetlima. Učinio je to i naočigled policijskih službenika koji su zaustavljeni na benzinskoj postaji Ine na adresi Ksaverska cesta 2/F, nasuprot mjesta zaustavljanja okrivljenika. Dakle, na javnom mjestu, vrijeđao je i omalovažavao moralne osjećaje građana – stoji u presudi koja je stigla ovih dana. 

Osim toga, tijekom postupanja, Ante je policajcima uputio niz uvrjeda.

– Šta te boli ku*ac šta ja radim, koji si ti ku*ac, nisam ja obavljao nuždu na javnom mjestu. Tko vas je*e, duže sam ja u policiji nego vi – rekao im je Ante. 

Uz sve to, vozilom je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,07 promila, a policiji se pravdao da nije vozio on, već njegova žena. Uz to, tvrdio je da se nije pomokrio naočigled svih, već iza stabla, što nitko nije mogao vidjeti. Branio se da je to učinio jer nije radio niti jedan kafić, niti je bilo javnog wc-a.

Policajac je pri davanju iskaza rekao da su uz Antu, u automobilu bili njegova supruga i dvomjesečna beba, a dodao je da ni njegova supruga nije bila sva svoja. 

Sutkinja je Antu proglasila krivim i kaznila s ukupno 1600 eura, od čega mu se odbija 40 eura zbog dana provedenog u policijskom pritvoru. Dobio je i dvomjesečnu zabranu vožnje. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba