Poslovica inače kaže “Nikad nije kasno”, a ovaj ide za onom “Nikad nije rano”… za početi piti

Prije podne 44-godišnjak uspio napuhati 3,5 promila

Objavljeno: 10.10.2023. zagorjeinternational

Zagrebačka je policija tijekom vikenda, u sklopu preventivno represivne akcije pojačanog nadzora vozila i vozača, utvrdila čak 686 prekršaja od čega 45 prekršaja vozača s alkoholom,  zatim 281 prekršaj nepropisne brzine, 42 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 50 prekršaja nepropisne uporabe mobitela, šest prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava, 15 prekršaja upravljanja neregistriranim ili tehnički neispravnim vozilom i 247 ostalih prekršaja.

Posebno se istaknuto vikend rekorder, 44-godišnjak, koji je u subotu u 11.40 sati u mjestu Pavučnjak, upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 3,53 promila. 

– Kretao se kroz mjesto Pavučnjak, kolnikom Karlovačke ceste u smjeru sjevera. Nakon prolaska raskrižja s Ulicom Kirini u smjeru sjevera nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je sa svojim vozilom prešao preko središnje neisprekidane razdjelne linije na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera gdje je prednjim dijelom svoga vozila naletio na osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je kolnikom Karlovačke ceste u smjeru juga upravljala 85-godišnjakinja. Njeno vozilo nastavilo se nekontrolirano kretati kolnikom Karlovačke ceste te je naletjelo na motocikl zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnjak Karlovačkom cestom u smjeru juga. U prometnoj nesreći ozlijeđeni su 85-godišnjakinja i 32-godišnjak – izvijestila je PU zagrebačka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba