Dino Kordić, sin člana skupštine Dinama, putovao kao slijepi putnik

Nacional: ‘Uprava Dinama izvukla Boysa iz Grčke. Prošvercali su ga u avionu s nogometašima, dali su mu i odjeću‘

Objavljeno: 03.10.2023. zagorjeinternational

Nacional u svom najnovijem izdanju, od izvora bliskih vodstvu Dinama, doznaje kako se 8. kolovoza, kada se zrakoplov s Dinamovom ekipom vraćao iz Atene, nakon što je utakmica s AEK-om otkazana zbog nereda u kojima je smrtno stradao jedan grčki navijač, u njemu nalazio jedan “slijepi putnik“. 

Naime, Nacional tvrdi da su u Grčku putovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene se vratilo njih 65. Taj slijepi putnik, tvrde, bio je jedan od pripadnika Bad Blue Boysa, kojeg je vodstvo Dinama u noći krvavih navijačkih sukoba, a zatim i masovnog uhićivanja hrvatskih navijača, prošvercalo u hotel u kojem je boravila Dinamova delegacija. Također su mu dali klupsku odjeću, a onda su ga ukrcali na ‘charter’ let i doveli u Zagreb – prenosi Jutarnji List.

Kako tvrdi Nacional, riječ je o Dinu Kordiću, sinu Željka Kordića, zaposlenika i člana Skupštine Dinama. On je navodno nazvao Vlatku Peras u Atenu, a ona je onda poslala Miljenka Sakomana i Brunu Markovića da ga pokupe. Željko Kordić sve je navodno potvrdio policiji.

– Mali je nazvao oca, a ovaj je odmah nazvao Vlatku Peras i zamolio za pomoć. Ona je poslala šefa stadiona Miljenka Sakomana i organizatora puta Brunu Markovića da taksijem odu po malog. Našli su ga ondje potpuno mokrog od straha, prevezli do hotela i sakrili od policije. Ujutro su ga obukli u Dinamovu opremu i dovezli avionom u Zagreb – rekao je Nacionalu jedan od više izvora.

Nacional navodi i da je došlo do sukoba između Peras i Markovića, jer je on navodno od Peras tražio službenu potvrdu da ona traži prijevoz.

– Ona je njemu potpisala da ga na svoju ruku uvodi u avion – kaže izvor Nacionala.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba