UŽAS U SESVETAMA: Autom se zabio u kuću

“Bilo je strašno! Vidjela da se zid ruši, a cigle su mi zatrpale noge”

Objavljeno: 13.09.2023. zagorjeinternational

Vozač (73) sjurio se s vrha ulice u naselju Blaguša kod Sesveta i udario u kući Ivke Frigan (89). Komadi zida su nesretnu ženu odgurali do pola prostorije, pišu 24sata.

– Bilo je strašno. Čula sam strahovit tresak i vidjela da se zid ruši, a cigle su mi zatrpale noge. U panici sam dozivala kćer jer sam pomislila da je potres, ali ona mi je kazala da je auto udario u zid kuće do ceste, rekla je Ivka Frigan (89), koja je u tom trenutku sjedila u sobi i pila lijek. Udarac auta, za čijim je upravljačem bio 73-godišnjak, bio je toliko jak da su komadi zida nesretnu ženu na stolcu odgurali do pola prostorije. Kad je uspjela razmaknuti krhotine cigli, vidjela je da joj lijeva noga krvari. Ubrzo su je prevezli u KB Dubrava, gdje su joj zašili rane i pustili je na kućnu njegu.

Njezina kuća nalazi se na polovici Blaguške ulice, u oštrom zavoju udesno, nakon kojeg se cesta pod velikim nagibom penje prema kraju ulice. Vozač, koji je također teško ozlijeđen te se nalazi u bolnici, iz nepoznatog je razloga dojurio s vrha ulice. Prema očevidu, nije na vrijeme kočio te je udario u rubnjak. To ga je odbilo te je srušio ogradu i čempres, a auto je stao kad je udario u vanjski zid kuće. S njim je u autu bila putnica (74), koja je prošla s lakšim ozljedama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba