Čaša kvalitetnog vina, slikarsko platno i ugodan ambijent. Morate priznati, zvuči sjajno

ART AND WINE: ‘Lake bistro Trakošćan’ i Lila Herceg pozivaju vas ove subote na slikanje tehnikom ‘akril na platnu’

Objavljeno: 12.09.2023. zagorjeinternational

Ove subote, 16. rujna, dođite u ‘Lake bistro Trakošćan’ i opustite se na eventu ‘Art and Wine’ uz čašu kvalitetnog vina i slikanje u divnom ambijentu bistroa, uz amfiteatar, a podno samog dvorca Trakošćan. Pridružite se popularnom trendu u svijetu slikanja akrila na platnu, uz profesionalnu likovnu obuku. Vaš pribor za slikanje i štafelaj su osigurani, kao i čaša kvalitetnog vina. 

Diplomirana profesorica likovne kulture i akademska slikarica Lila Herceg obučiti će vas osnovnim tehnikama slikanja pejzaža tehnikom ‘Akril na platnu’.

– ’Art and Wine’ odličan je način za provesti fantastično vrijeme s prijateljima ili se jednostavno družiti i upoznati nove ljude – poručuje Lila.

Priuštite si nezaboravan užitak uz opuštajuću atmosferu prirode. Naslikajte divnu uspomenu koja će krasiti vaš dnevni boravak i godinama vas podsjećati na ovo nezaboravno iskustvo.

– Za sudjelovanje nije potrebno slikarsko predznanje, jedino što trebate ponijeti je osmijeh i pozitivnu energiju – dodaje slikarica. 

Rezervirajte svoje mjesto što prije tako da se javite u inbox naše Facebook stranice ‘Zagorje International’. ‘Art and Wine’ radionica počinje u 16 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba