UOČI PUTA U ARMENIJU

MODRIĆ U DRUŠTVU SUIGRAČA PROSLAVIO ROĐENDAN! Uputilu su mu dvije želje, a on im je odgovorio: “Iz tvojih usta u Božje uši”

Objavljeno: 10.09.2023. zagorjeinternational

Uoči odlaska Vatrenih u Armeniju za kapetana Luku Modrića priređeno je iznenađenje, koji je u društvu reprezentativnih suigrača i članova stožera proslavio 38. rođendan.

Kapetanu je u čast napravljena torta, a team menadžerica Iva Olivari je održala govor.

– Dragi Luka, s obzirom na to da tvoj rođendan vrlo često pada u terminu kad reprezentacija igra svoje utakmice, u ime svih ovdje prisutnih mogu ti samo reći jedno veliko hvala što si svojih zadnjih osamnaest rođendana skoro uvijek proveo s nama. Znam da to nije mala žrtva, niti za tebe, niti za tvoju obitelj, svojom odanošću i posvećenošću našem hrvatskom dresu postavio si standarde koje će slijediti nove generacije. Ovaj put za tebe imam samo dvije želje: prva je zdravlje jer je ono najvažnije. Drugu želju želim da si sam ostvariš s ovim dečkima. Imaš tri jako vrijedne medalje, ali ti želim da sljedeće godine na Europskom prvenstvu u jednom fantastičnom okruženju pred tisućama hrvatskih navijača osvojiš medalju koja ti nedostaje. Poslije toga slobodno možeš sve ostale rođendane slaviti sa svojom obitelji  – rekla je Iva Olivari.

– Hvala još jednom svima na čestitkama. Drago mi je i sretan sam što i dalje slavim rođendane među svima vama, to mi je stvarno velika sreća i ponos. A što se tiče tvojih želja, Iva, poručit ću samo “Iz tvojih usta u Božje uši” – odgovorio je Modrić.

Modrić se rodio 9. rujna 1985. godine u Zadru. Prve nogometne korake napravio je u NK Zadru. U Dinamu je bio od 2003. do 2008. godine uz posudbe u Zrinjskom iz Mostara, te Interu. U Tottenham je otišao 2008. godine, a od 2012. godine igra za Real Madrid.

Za hrvatsku reprezentaciju je upisao 166 nastupa i postigao 24 gola, a s reprezentacijom je osvojio srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru 2022. godine, te srebro u Ligi nacije ove godine. Također, 2018. godine je osvojio četiri najprestižnije svjetske nagrade za najboljeg igrača svijeta u istoj godini; Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D’Or.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba