ČESTITKE, LUKA! Vatreni kapetan danas slavi 38. rođendan, a sinoć je obradovao naciju

MODRIĆ: Nisam imao dvojbe oko repke, želim je predvoditi na Euru u Njemačkoj

Objavljeno: 09.09.2023. zagorjeinternational

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić s osmijehom na licu komentirao je pobjedu 5:0 protiv Latvije.

– Ove utakmice se znaju zakomplicirati kad nekad lakše uđemo u utakmicu, ali danas to nije bio slučaj. Otvorilo se od prve minute, prekrasnim golom Petkovića iz slobodnjaka – rekao je Modrić, piše Gol.hr.

Slijedi nam Armenija.

– Igrali smo već s njima jednu prijateljsku utakmicu, čini mi se prije prošlog Eura, tu su pokazali da su neugodna ekipa, dobra. Imaju sedam bodova i morat ćemo biti pravi – dodao je kapetan.

Kapetan, koji inače danas slavi 38. rođendan, je zatim prokomentirao i svoju nominaciju za ‘Zlatnu loptu’.

– Drago mi je da sam ja u užem izboru, drago mi je zbog Joška, mislio da je zaslužio to i svojim igrama i svojim transferom. Drago mi je i zbog Livakovića, ima iza sebe fenomenalnu sezonu. To je super za hrvatski nogomet – rekao je.

A na pitanje je li se po završetku Final Foura Lige nacija, dvoumio oko oproštaja od reprezentacije, Modrić je kazao:

– Nisam imao dvojbe. Nisam htio da se oko toga dosta priča i da se remeti mir reprezentaciji, znao sam da želim nastaviti. Nadao sam se da ćemo osvojiti Ligu nacija jer bi mi tada bila lakša odluka, ali bez obzira na to, odlučio sam i prije da želim nastaviti. Dobro se osjećam, izbornik želi da sam tu i zašto ne bih bio tu – rekao je Modrić i dodao da će predvoditi Vatrene na Euru u Njemačkoj iduće godine:

– To je plan, u ovim godinama je teško nešto planirati za budućnost. Treba ići dan po dan, slušati tijelo kako se osjeća. Nadam se da će zdravlje biti tu, da ću imati elan i volju i da će do Njemačke ići sve po planu – zaključuje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba