Sportski dio ‘Tjedna kajkavske kulture’

“NK Lokomotiva” iz Zagreba i “Dubravka Tim Kabel” pobjednici “Kaj kupa 2023.”

Objavljeno: 08.09.2023. zagorjeinternational

Proteklog je vikenda u Krapini, na terenima ŠRC Podgora, završio dvodnevni nogometni turnir “Kaj kup 2023.” za uzraste U-9 i U-11, a koji je u Krapinu doveo šestotinjak mladih nogometaša iz Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba.

NK Lokomotiva iz Zagreba osvojila je turnir prvog dana u kategoriji U-9. U finalu su bili bolji od vršnjaka iz Karlovca, dok je susretu za treće mjesto OŠ Dinamo Zagreb savladala Zagorec iz Velikog Trgovišća. 

Drugog dana natjecanja najbolji u kategoriji U-11 bio je Dubrava Tim Kabel pobijedivši u finalu ekipu Trnja. U utakmici za treće mjesto domaći Zagorec bio je bolji od OŠ Dinamo Zagreb. 

– Kroz cijeli vikend terenima ŠRC Podgora prodefiliralo je više od 600 mladih nogometaša koji su nam priredili pregršt uzbuđenja i prelijepih nogometnih poteza, na čemu im svima skupa od srca čestitamo. Broj sudionika i prikazane igra potvrda su kako je “Kaj kup” jedan od najjačih turnira spomenutih uzrasnih kategorija u ovom dijelu Hrvatske – ističu organizatori NK Zagorec. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba