ZAPREŠIĆ: Svadba iz noćne more

Mladencu na vjenčanju pozlilo. Tresao se i povraćao. Idućeg dana simptome dobila i mladenka, pa i gosti

Objavljeno: 31.08.2023. zagorjeinternational

Mladenci Mislav i Katarina vjenčali su se u petak 25. kolovoza u jednom wedding resortu u Zaprešiću. Tamo su dan prije vjenčanja došli i donijeli zahvalnice te isprobali prvi ples na plesnom podiju. Nisu sigurni jesu li tog četvrtka nešto popili, no mladoženja je bio na toaletu i sumnja da je tada došlo do zaraze koja im je “najljepši dan u životu” pretvorila u noćnu moru, prenosi Večernji list

Na dan vjenčanja mladoženji je pozlilo. 

– Počeo sam povraćati i onda mi je odjednom postalo hladno. Tresao sam se pa sam otišao u kućicu za mladence i tamo sam se pokrio s tri deke – ispričao je.

Pozvana je i hitna pomoć koja mu je dala injekciju protiv mučnine i tabletu za snižavanje temperature te se odlučio vratiti u salu i oko 3 otplesati prvi ples. Dan nakon je i mladenka dobila simptome, a nedugo zatim su i gosti počeli javljati kako osjećaju određene probavne tegobe i desetak ih je završilo na hitnoj.

Mislavu je javljeno da je došlo do zaraze norovirusom na svečanostima u istom wedding resortu i tjedan dana ranije. 

Informaciju o 17 zaraženih na dvije svadbe u Zaprešiću potvrdio je i Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije, a vlasnik je za 24sata tada rekao da su u procesu utvrđivanja konkretnog uzroka te da su virološki nalazi osoblja koje je radilo na dvjema svadbama negativni. Rekao je i da problem nije u hrani, već je smatrao da je zarazu donio netko od gostiju. 

Mislava i Katarinu iz sale nisu obavijestili o incidentima s ranijih vjenčanja, a vlasnik ih je još zamolio da svoje simptome ne povezuju s njegovim resortom. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba