Humanitarna akcija rezultirala kupnjom 6500 eura vrijednog ortopedskog pomagala

VARAŽDIN: Branitelji uručili zahvalnicu gradonačelniku Bosilju za nesebičnu pomoć u prikupljanu novčanih sredstava

Objavljeno: 30.08.2023. zagorjeinternational

Članovi Kluba varaždinskih branitelja predali su zahvalnicu gradonačelniku Varaždina Nevenu Bosilju za nesebičnu pomoć u provođenju humanitarne akcije “Želim hodati“ kojom su se prikupljala novčana sredstva za kupnju kvalitetnijeg ortopedskog pomagala varaždinskom branitelju Vladimiru Ciglaru. 

Pripadniku protuzračne obrane 104. brigade u Domovinskom ratu Vladimiru Ciglaru uslijed bolesti 2017. godine amputiran je dio desne noge. Prijatelji i suborci iz Kluba varaždinskih branitelja prošle su godine, uz sva potrebna odobrenja i Rješenja Ministarstva rada i socijalne skrbi te nadležnih županijskih tijela, pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja 6500 eura za kupnju ortopedskog pomagala kako bi mu omogućili kvalitetniji i dostojanstven život.

Gradonačelnik Bosilj dao je podršku ovoj humanitarnoj akciji koja je na kraju i rezultirala kupnjom novog pomagala za Vladimira Ciglara. Klub varaždinskih branitelja zahvalio je predajom zahvalnice gradonačelniku i Gradu Varaždinu.

Predaji zahvalnice su uz člana Kluba varaždinskih branitelja Vladimira Ciglara nazočili i predsjednik Kluba Vladimir Leskovar te članovi Upravnog odbora Kluba Miljenko Šešet i Teodor Goričanec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba