U Klenovcu Humskom vozač (66) prouzročio prometnu nesreću s dvije ozlijeđene osobe

UHIĆEN PA PUŠTEN: Pijan autom ‘pokosio’ Slovenke na motoru od kojih je jedna maloljetna

Objavljeno: 30.08.2023. zagorjeinternational

Prometna nesreća s dvije lakše ozlijeđene osobe dogodila se u Klenovcu Humskom jučer oko 15 sati tako što je vozač (66) pod utjecajem alkohola 1,99 promila, oduzeo prednost motociklu kojim je upravljala 45-godišnjakinja koja je imala maloljetnu suvozačicu. 

Naime, dolaskom do raskrižja ceste s prednošću prolaska pijani vozač nije propustio vozila već je udario osobnim automobilom u motocikl prilikom čega je došlo do pada motociklistkinje i maloljetne suvozačice na kolnik. U prometnoj nesreći lakše tjelesne ozlijede zadobile su 45-godišnja državljanka Slovenije i maloljetna suvozačica s motocikla, isto tako slovenska državljanka, izvijestili su iz PU KZ.

Vozač osobnog vozila, 66-godišnji hrvatski državljanin je uhićen, policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Obijesna vožnja u cestovnom prometu iz čl. 226., Kaznenog zakona, nakon čega je pušten na slobodu i slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru redovnim putem. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba