Određen mu je istražni zatvor

UŽAS U SLAVONIJI: 25-godišnjak seksualno zlostavljao i drogirao djevojčicu (15)

Objavljeno: 26.08.2023. zagorjeinternational

Sudac istrage Županijskog suda u Vukovaru odredio je istražni zatvor 25-godišnjaku, osumnjičenom za spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina i kaznenog djela omogućavanja trošenja droge, objavilo je Općinsko državno odvjetništvo (ODO) Vukovar, prenose 24sata.  

Kako je priopćeno, u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru je u srijedu, 23. kolovoza, u povodu kaznene prijave Policijske uprave vukovarsko – srijemske, provedena dokazna radnja prvog ispitivanja osumnjičenog hrvatskog državljanina (1997.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina i kaznenog djela omogućavanje trošenja droga.

– Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 25-godišnjak počinio navedena kaznena djela od 30. svibnja 2023. do 3. lipnja 2023. na štetu djeteta mlađeg od 15 godina, s područja Vukovarsko – srijemske županije – dodaju iz ODO Vukovar, koje je nakon provedenog ispitivanja, podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora kojeg je sudac istrage Županijskog suda u Vukovaru prihvatio.

Protiv osumnjičenog 25-godišnjaka određen je istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati kazneni postupak utjecajem na žrtvu i zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo, navodi ODO.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba