Crni dres u prodaji je već od danas u sva tri Dinamova fan shopa te na web shopu

Ajmo, crni! Ovo je Dinamov novi dres, igrat će u njemu već sutra protiv Rijeke. Što kažete?

Objavljeno: 26.08.2023. AB

Hrvatski prvak, zagrebački Dinamo predstavio je treći dres za sezonu 2023/2024, a on će biti crne boje, baš kao u sezonama 2017/2018 i 2018/2019, a ‘manekeni’ su Maxime Bernauer i Stefan Ristovski.

GNK Dinamo

I dok je u ranijim slučajevima crna bila u kombinaciji sa svijetloplavim uzorcima, ovaj će put dres krasiti srebrno sivi detalji. Broj i prezime igrača na stražnjem dijelu, kao i sam grb kluba, logo sponzora i stilizirani uzorak na prednjem dijelu majice osvanut će u „kromiranoj“ srebrnoj boji uz posebnu tehniku tiska. Crni dres u prodaji je već od danas u sva tri Dinamova fan shopa te na web shopu.

Cijena dresa je 90 eura, a ako ga želite s otisnutim prezimenom igrača i svim sponzorima, ili ga želite personalizirati, to će vas koštati još dodatnih 20 eura.

Dinamo će u novom dresu debitirati u nedjelju od 21 sat kada na Maksimiru igra protiv Rijeke. Bit će to ujedno i debi Sergeja Jakirovića na klupi hrvatskog prvaka u HNL-u i to baš protiv bivšeg kluba iz kojeg je u ponedjeljak došao u Maksimir. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba