Umjesto da je zahvalila, majka je djelatnicima hitne pomoći rekla “Odj**ite”

NEVJEROJATNO: Česi u Zadru na nesnosnoj vrućini u automobilu ostavili dvoje djece i otišli u šoping

Objavljeno: 22.08.2023. zagorjeinternational

Zadarska policija objavila je da je imala intervenciju u ponedjeljak poslijepodne na parkiralištu jednog trgovačkog centra, nakon što su građani dojavili da su djeca ostavljena u autu po velikoj vrućini. Odmah su izašli na teren – prenosi 24sata.

– Djecu su u autu čeških registracija primijetili građani, pozvali su policiju i Hitnu. Auto je bio otključan i unutra je bilo dvoje djece, od kojih je jedno spavalo, dok su roditelji bili u trgovini. Djeci je odmah pružena pomoć i utvrđeno je da su dobrog zdravstvenog stanja. Na autu su bila djelomično otvorena stakla i otključana vrata koja je starije dijete zatvorilo jer je ometalo parkiranje drugih vozila. Policija će o svemu poduzetom, putem posebnog izvješća upoznati nadležno državnom odvjetništvo u Zadru, a putem međunarodne policijske suradnje o događaju će izvijestiti i nadležne institucije strane države – objavila je policija te upozorila roditelje da ne ostavljaju djecu u zatvorenim automobilima jer posljedice mogu biti tragične. 

Iz policije su objavili kako su djeca dobrog zdravstvenog stanja

45 minuta

Događaj je za 24sata prepričala čitateljica koja je svemu svjedočila.

– Čekali smo roditelje 45 minuta, čovjeku koji je vidio djecu rekla sam da im je spasio život. Bilo je baš dramatično – ispričala je čitateljica za 24sata. 

– U autu je bilo dvoje djece, jedno je imalo oko pet godina, drugo oko dvije godine. Čovjek ih je primijetio kad je išao do svog auta. Stariji dječak je pokušao probuditi mlađeg brata koji je izgledao kao da je u teškom stanju. Taj čovjek koji ih je vidio je odmah otvorio vrata – priča čitateljica.

Kako je posvjedočila, niti nakon četrdeset minuta nije bilo roditelja.

– Hitno dođite na parkiralište, hitno – vikao je na mobitel i srećom, Hitna je stigla za par minuta. Vidjela sam da pomažu djetetu u kolima Hitne. Da taj čovjek nije naišao, mislim da dijete ne bi preživjelo! Rekla sam mu: “Vi ste mu spasili život”. Odmah nakon toga došla je policija – kaže čitateljica.

Umjesto zahvale – “Fu*k Off”

Nakon 45 minuta došao je otac i počeo vikati na starijeg sina koji je tada sjedio u kolima hitne pomoći.

– Ljudi su se okupili, svi su se čudili gdje su mama i tata. Prošlo je 45 minuta. Tada ih je taj čovjek koji je spasio djecu otišao u trgovinu potražiti. Potom je konačno došao otac djeteta. Počeo je urlati na starijeg dječaka koji je šokiran sjedio u Hitnoj. Sestra iz Hitne rekla mu je da dječak nije ništa kriv i da ih je zvao gospodin koji ih je primijetio same u autu – dodala je svjedokinja.

Nekoliko trenutaka nakon što je došao otac pojavila se i majka i umjesto zahvale počela psovati.

– Tad je došla i majka, tvrdila je da su ostavili otvoren prozor i da je jedno dijete spavalo. Čula sam kako joj govore da su dijete jedva spasili. Znate što im je ona rekla na to? “Fuck off”!, umjesto da se zahvali! Svi su ostali zatečeni – rekla je čitateljica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba