Nakon jučerašnjeg debakla u grotlu Atike kritike ne jenjavaju

BITORAJAC: Ovo je izdaja – koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu

Objavljeno: 20.08.2023. zagorjeinternational

Dinamo je u nevjerojatnoj uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka odigrao 2:2 s AEK-om u Ateni nakon što je do sudačke nadoknade vodio 2:0 golovima Šutala iz 45. i Ljubičića u 65. minuti. No prvo je Araujo u 92. pogodio za 1:2, da bi u desetoj minuti nadoknade Livaković obranio penal Garciji, ali je Vida natrčao na odbijenu loptu i pogodio za 2:2 i prolazak AEK-a s ukupnih 4:3. Dinamo put nastavlja u Europa ligi u kojoj će u play-offu igrati protiv praške Sparte, piše Index.

Utakmicu je na svom Facebook profilu prokomentirao i poznati hrvatski glumac i istaknuti navijač Dinama Rene Bitorajac. Žestoko je u poduljoj objavi prozvao trenera Dinama Igora Bišćana, ali i Domagoja Vidu, nogometaša AEK-a i bivšeg igrača Dinama koji je burno proslavio pogodak koji je zabio za prolazak AEK-a.  

– Pišu portali o neviđenoj drami u Ateni. Ja bih pisao o neviđenoj debilani. Sudac diže sudačku nadoknadu od pet minuta i umjesto da ju rascjepkaš s dva prekida sa zamjenama koje si već ionako trebao napraviti jer je protivnik osvježio pola svoje ekipe ti ništa. Primaš gol, ali ni tada ne mijenjaš, a ima još tri minute za igrati. Wtf? Duboko sam uvjeren da bi i Čačić napravio zamjenu, ma barem kao alibi ako krene loše zadnjih par minuta. Nisam se nikad igrao izbornika, ali ovo je izdaja. Ovo je bilo više od utakmice nama kaj iskreno navijamo za Dinamo, a dečki su već utakmicu dobili – poručio je Bitorajac te nastavio u istom tonu:

– Ne kužim ni da igramo bez špice. Pa mora neko biti iza lažne devetke, koja momčad nema špicu!? I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu, to još nisam vidio?! Da sjedim tu di sjedim na slici, došlo bi do tektonskih promjena. Jbg, ne sjedim pa se i dalje mogu samo nervirati kao i svaki drugi navijač. To mi nemre nitko zabraniti. Pogotovo ovako vruće glave! A rado ću pročitati i vašu analizu – napisao je Bitorajac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba