“EVO 500 EURA SAMO DA NE DOĐETE": Ovaj oglas u facebook grupi pokrenuo lavinu komentara

Svirale bi violinu na terasi ukrašenoj cvijećem, a onda skoknule u more – ali da je blizu i bez stepenica

Objavljeno: 16.08.2023. zagorjeinternational

U Facebook grupi ‘Apartmani Hrvatska’ osvanuo je urnebesni oglas. Žena bi kuću na osami, blizu mora, s laganim ulazom, bez gužve na plaži i terasu s cvijećem. I da nema lopova.

U Facebook grupi  Apartmani Hrvatska 2023. tražim/nudim (iznajmljivanje) pojavio se u najmanju ruku zahtjevan i neobičan post. Jedna korisnica traži apartman za sebe i svoju prijateljicu, a njezini zahtjevi i uvjeti zgrozili su ostale članove grupe.

Post prenosimo u cijelosti:

“Tražim smještaj za sebe i za prijateljicu u nekom lijepom smještaju, 23. kolovoz do 5. rujna uz more s privatnom terasom gdje možemo svirati violinu da ne smetamo drugim gostima. S pogledom na more. Želimo terasu sa cvijećem a ne starim željezom pobacanim okolo što nas je prošle godine dočekalo. Po mogućnosti odma uz more da nema stepenica i da je lagan ulaz u more. More mora biti čisto i na plazi da nema gužve, Parking mora biti obavezno za jedno auto i siguran od lopova po mogućnosti garaža. Cijena do 500 eur jer je bolje da dobijete nešto nego da vam stoji prazno.”

Post je u samo nekoliko sati skupio 150 komentara.

Naime, ljudi se zgražaju prohtjevima gospođe koja apartman želi platiti 38 eura po noćenju. Kakvi komentari su “padali” pročitajte u nastavku…

“Ja bih tebi dala 500 eura samo da ne dolaziš”, “Da sam kruha gladna ne bih vam iznajmila samo zbog vaše arogancije. Može vas sram biti tražiti apartman za te uvjete po toj cijeni.”, “Rentaj za 500 eura kombi sa tovarnim prostorom i svirajte vas dvije violinu dok vam zubi ne utrnu. I gledaj to sa pozitivne strane platit ćeš još manje nego tih 500 eura” “Ma daj, ovo mora biti neka provokacija i šala” 

Ovo su samo neki od komentara u jednoj najpopularnijih objava u ovoj grupi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba