Na ‘bubanj’ otišli pehari, trofeji, fotografije…

TUŽNO: Za svega 3000 eura prodana kompletna povijest zaprešićkog ‘Intera’

Objavljeno: 16.08.2023. zagorjeinternational

U izvješću koje je podnijela stečajna upraviteljica zaprešićkog kluba ‘Inter’ Snježana Hopp, stoji kako su pehari, trofeji i fotografije tog kluba “na bubnju” prodani za 3000 eura, te da su prije otvaranja stečaja otuđena dva automobila, piše 24sata.

Pehari, trofeji i fotografije NK Inter Zaprešića, njih ukupno 147 komada, procijenjeni na oko 4000 eura, prodani su na prvoj javnoj dražbi oglašenoj u ožujku i to zasad nepoznatom kupcu, a uz to, prodana su i dva kontejnera koja su služila kao sportske svlačionice, dvije kosilice trave te stroj za održavanje terena. Naknadno je prodana i klupska perilica rublja te ledomat i to za samo 80 eura.

Hopp je utvrdila i da je dužnik neposredno prije otvaranja stečajnog postupka otuđio dva vozila – Opel Astru iz 2008. i Mazdu 6 iz 2016 godine. Prodaja je evidentirana u poslovnim knjigama stečajnog dužnika, a plaćanja su izvršena prijebojem. Kupcima vozila stečajna upraviteljica uputila je pozive da fakturirane iznose za vozila uplate u korist računa stečajnog dužnika jer je plaćanjem putem prijeboja došlo do remećenja prava ujednačenog namirenja vjerovnika, obzirom da su kupci stečajni vjerovnici.

Ipak, sredstva od prodaje vozila još nisu uplaćena na račun dužnika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba