Veliko slavlje slijedi ove subote

ČAKOVEC: Savska Ves povodom dana mjesta i proslave 100 godina postojanja DVD-a, dobiva obnovljeni vatrogasni i društveni dom 

Objavljeno: 15.08.2023. zagorjeinternational

U drugoj polovici kolovoza mještane Savske Vesi očekuje velika proslava. Uz obilježavanje stoljeća rada i postojanja tamošnjeg dobrovoljnog vatrogasnog društva, proslavit će se dan mjesta, ali i obilježiti završetak radova te svečano otvoriti novi vatrogasni i društveni dom. 

Radovi na domu su završeni, uz odrađivanje tek posljednjih detalja, te se velika svečanost planira u subotu, 19. kolovoza od 14 sati.

Radi se o investiciji Grada Čakovca vrijednoj 851.870,20 eura (cijena s PDV-om), a koja će se, zahvaljujući uspješnoj prijavi na mjeru 7.4.1. Programa ruralnog razvoja RH, sufinancirati u iznosu od 80 posto. Time je ovo naselje u sastavu grada bogatije za novo vatrogasno spremište s dvjema garažama, toliko dugo očekivanim prostorima namijenjenima udrugama koje djeluju na tom području, uredima za sastanke, dvoranom s kuhinjom i drugim.

Novi “drugi dom”, kako tamošnjih vatrogasaca, tako i mjesnog odbora te udruga, obišli su gradonačelnica Ljerka Cividini, predsjednik Mjesnog odbora Savska Ves Srećko Vranović i Robert Pevec, predsjednik DVD Savska Ves te su zadovoljni viđenim pozvali sve ljude dobre volje da im se pridruže u velikom danu za mjesto, ali i za sve mještanke i mještane Savske Vesi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba