ŠAKOM NA ŽENU: HDZ-ov načelnik ipak optužen za napad na vlasnicu kafića

“Načelnik mi je vikao i psovao: ‘Jeb.. ti mater, znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo!’”

Objavljeno: 09.08.2023. zagorjeinternational

Podignuta je optužnica s kaznenim nalogom protiv HDZ-ova načelnika koji je optužen za napad na vlasnicu kafića Ivu Milku Kramarić. Radi se Žarku Žgeli (58), načelniku općine Severin kod Bjelovara kojeg se tereti za kazneno djelo nasilničkog ponašanja.

Stavlja mu se na teret da je 9. srpnja oko 23 sata, ispred ugostiteljskog objekta u Severinu, u prisutnosti više osoba postupio u nakani da ponizi vlasnicu tog ugostiteljskog objekta – prenosi Danica

Agresivno ponašanje

Tereti ga se da ju je, nakon što je prethodno uporno zahtijevao da mu se posluži piće, iako mu je ona rekla da napusti lokal zbog završetka radnog vremena, verbalno i fizički napao odnosno govorio joj pogrdne riječi te ju vrijeđao. Navodno ju je više puta udario otvorenim dlanom po desnom i lijevom uhu te obrazima, kao i zatvorenom šakom u potiljak i rame. 

– Kod vlasnice ugostiteljskog objekta to je izazvalo osjećaj poniženja i straha – tvrde bjelovarski tužitelji.

– Načelnik mi je vikao i psovao: “Jeb.. ti mater, znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo!” – ispričala je napadnuta žena.

Već druga optužba

Vlasnica kafića Iva Milka Kramarić rekla je kako ju je načelnik počeo šamarati nakon što je došla u lokal jer joj se konobarica požalila da je dva gosta iznova hvataju i maltretiraju, a jedan od njih je načelnik Žgela. Vlasnica kafića već prije je teško optužila HDZ-ova načelnika općine za fizički napad na nju i maltretiranje konobarice.

Severin je, inače, najmanja općina u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji s jedva 700 stanovnika u dva naselja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba