Nije joj bilo spasa

DETALJI TRAGEDIJE U DUGOM SELU: Kamion udario curicu dok se vraćala iz škole, umrla je na mjestu

Objavljeno: 21.05.2024. zagorjeinternational

Dijete je poginulo u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko podneva u Rugvičkoj ulici u Dugom Selu. Kako doznaje Jutarnji list, kamion koji je prevozio zemlju s gradilišta trgovačkog centra udario je 12-godišnju djevojčicu koja je na mjestu preminula. Nesreća se dogodila na samom ulazu u Dugo Selo.

– Užas, jako smo potreseni. Čuli smo strašan udarac, došli smo među prvima tamo. Doktor koji je bio u prolazu odmah je došao pomoći, ali rekao je da je djevojčica u teškom stanju. Vidjeli smo vozača, urlao je i galamio. Nadali smo se da će joj uspjeti pomoći – rekla je susjeda za 24sata.

Gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian izrazio je sućut roditeljima poginule djevojčice.

– Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas – poručio je Panian.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba