I to sasvim besplatno

SUPER IZNENAĐENJE: Baby Lasagna nastupit će na glavnoj pozornici Špancirfesta!

Objavljeno: 21.05.2024. zagorjeinternational

Poznat je datum i dan kada će Baby Lasagna održati koncert na ovogodišnjem Špancirfestu, a ulaz će biti besplatan! Zabilježite datum, planirajte godišnji, prilagodite svoje planove i obaveze, ne želite propustiti Baby Lasagnu u Varaždinu na Špancirfestu!

U utorak, 27. kolovoza, glavna festivalska pozornica na Starom gradu bit će rezervirana za trenutno glavnu zvijezdu i miljenika nacije kojem je najveći i najpopularniji ulični festival u Hrvatskoj ponosno dao status headlinera, prenosi Varaždinski.hr.

Njegov zarazni ‘Rim Tim Tagi Dim’ i energični nastup na Eurosongu osvojili su svjetsku publiku, a dio te atmosfere osjetit će svi oni koji će se naći podno bedema Starog grada pete večeri ovogodišnjeg 26. Špancirfesta. Karizmatični Umažanin, koji se već upisao u hrvatsku glazbenu povijest, najavio je za jesen svoj debitantski album ‘Demons & Mosquitos’, pa će tako svi posjetitelji varaždinskog koncerta među prvima uživo čuti i neke od njegovih novih pjesama.

Ne propustite priliku da uživate u nastupu koji će zasigurno biti jedan od vrhunaca festivala i to potpuno besplatno jer za sve koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici, pa tako i za onaj Baby Lasagne, nema ulaznica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba