U Puli održan Masters HSS-a

STOLNI TENIS: Sara Rivetti prva, a Stella Presečki druga!

Objavljeno: 21.05.2024. Milorad Videković

U organizaciji STK Pula u istoimenom gradu održan je Masters Hrvatskog stolnoteniskog saveza ‘Memorijal Dean Šešelja’ na kojem je pravo nastupa imalo samo 16 najboljih igrača Republike Hrvatske koji su ostvarili plasman na temelju godišnjih rezultata HSTS-a s koeficijentima 1,0. Na Mastersu su nastupili i članovi klubova iz naše županije.

Tako su iz STK Zagorec Krapina nastupili Lovro Posilović koji je kao prvi u skupini prošao u završnu fazu natjecanja te izgubio u četvrtfinalu od Luke Gradiškog iz Zaboka koji je na kraju zauzeo odlično treće mjesto u kategoriji najmlađih kadeta.

Stella Presečki, STK Zagorec Krapina, kao prvoplasirana u skupini ušla je u završnicu kategorije najmlađih kadetkinja, te u polufinalu pobijedila Tamaru Grobotek (STK Donji Miholjac), da bi u finalu izgubila od Petre Lipovšćak (STK Jaska) rezultatom 3:1 i time osvojila izvrsno drugo mjesto.

Treća članica krapinskog kluba Sara Rivetti kao prvoplasirana u grupi ušla je u završnicu kategorije mlađih kadetkinja, u polufinalu je pobijedila s 3:0 Miu Romić (STK Mladost Zagreb), da bi u finalu nadjačala odličnu Anđelu Živković (STK Šibenik) rezultatom 3:0 i time osvojila Masters u kategoriji mlađih kadetkinja. Trener krapinskog kluba je Krešimir Puljko.

Osim već navedenih članova zagorskih klubova koji su osvojili medalje, još je jedna medalja otišla u Zagorje koju je u kategoriji najmlađih kadetkinja osvojila Saša Lendrec iz STK Stubica osvojivši treće mjesto.

Sara Rivetti, članica i perjanica STK Zagorec Krapina, danas je otputovala kao članica reprezentacije Hrvatske na Europsko prvenstvo do 13 godina u Bukureštu koje se igra od 22. do 26. svibnja. Hrvatske boje branit će Sara te Nikola Jurić, Mateo Terihaj i Karla Ivčić.

Turnir će krenuti natjecanjem u mješovitoj ekipnoj konkurenciji, potom slijedi natjecanje u pojedinačnoj konkurenciji i mješovitim parovima.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba