FOTO: Izvođač prokopao cestu pa otišli na kolektivni godišnji odmor

LOŠ OKOLNI PUT: Zbog aglomeracije u Tugonici auto završio na krovu, vozačica, srećom bez ozljeda

Objavljeno: 08.08.2023. zagorjeinternational

O samoj aglomeraciji koja se provodi na području općine Marija Bistrica naširoko se pisalo jer je nezadovoljstvo mještana bilo opravdano s obzirom na trajanje radova. I sad kad je glavna cesta konačno asfaltirana (op.a. iznimka su dvije rupe), dogodila se nesreća kojoj je moguć ‘krivac’ upravo spomenuta aglomeracija.

Naime, vozačica osobnog automobila koja je danas išla okolnim pravcem kroz sporedne ulice u Tugonici završila je na krovu.  

– Prošli tjedan su počeli kopati kako bi ovaj tjedan išli u asfaltiranje. Dakle, dodatno su asfalt rezali kako bi valjak mogao proći. Kao i svaki put, kiša je pala i odnijela šoder kojeg mi moramo sami vraćati jer izvođača radova treba danima čekati – kazala nam je svjedokinja nemilog događaja mještanka Tugonice Ivana Hajnić te je detaljno opisala što se dogodilo:

– Probili su sad stari put kroz šumu koji je jako strm i gospođa, kako nije mogla po iskopanom putu, je išla na taj te ju je zanijelo toliko da ju je bacilo na krov – rekla je Ivana dodajući kako vozačica nije zadobila ozljede u nesreći.

Iz Zagorskog vodovoda su nas uputili na Niskogradnju Hren koja je izvođač radova, a njih je već probala kontaktirati Ivana te joj je rečeno kako su na kolektivnom godišnjem odmoru.

Neslužbeno doznajemo, spomenuti šumski put nije namijenjen za promet vozilima.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba