Poljoprivrednici, odazovite se u čim većem broju

Počelo jednomjesečno savjetovanje povodom izmjena programa potpora u poljoprivredi na području Varaždina

Objavljeno: 06.08.2023. zagorjeinternational

U razdoblju od 2. kolovoza do 2. rujna provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjeni Programa potpora poljoprivredi na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine.

Programom potpora poljoprivredi na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine uređuju se oblici, kriteriji i postupak dodjele potpora male vrijednosti poljoprivrednicima na području Grada. S obzirom na povećanje cijena u svim sektorima, predloženim Nacrtom Odluke želi se pomoći poljoprivrednicima s područja Grada Varaždina imajući u vidu njihove potrebe. Izmjena se odnosi na izmjenu valute potpore u eure te na povećanje iznosa potpore po Korisniku kao i na povećanje postotka sufinanciranja po pojedinim mjerama iz Programa.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 29.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 2. rujna 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom “Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o izmjeni Programa potpora poljoprivredi na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine” ili na e-mail adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba