Tijekom pretjecanja okrznuo drugog motociklista

Hrvatski motociklist (33) u sudaru s osobnim automobilom poginuo u Austriji

Objavljeno: 04.08.2023. zagorjeinternational

Jučer je na jugoistoku austrijske pokrajine Štajerske došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali motociklist i vozač osobnog automobila u kojoj je smrtno stradao 33-godišnji Hrvat.

Prema policijskom izvješću nesreća se dogodila nakon “riskantnog pretjecajnog manevra”33-godišnjeg Hrvata u Groß St. Florianu kod Deutschlandsberga, koji je to platio životom, piše Večernji.

Nesreća se dogodila kada je hrvatski motociklist tijekom pretjecanja okrznuo 51-godišnjeg motociklista s kojim je na motoru bila i njegova 19-godišnja kćer. Nakon toga Hrvat je izgubio kontrolu nad motorom te se zaletio u osobno vozilo gdje su se nalazile tri osobe. Od jačine udarca vozač motora je pao s vozila te je od teških ozljeda preminuo na licu mjesta.

Austrijski motociklist kojeg je Hrvat okrznuo prije nailaska na automobil uspio se zaustaviti na ugibalištu, izvijestio je ORF.

Dodali su i kako je 19-godišnja kćer 51-godišnjeg motociklista ozlijeđena, no još se ne zna stupanj težine ozljeda. Ozlijeđene su bile i osobe koje su se nalazile u osobnom automobilu, a među njima i 13-godišnji dječak. Svi ozlijeđeni prevezeni su i zbrinuti u bolnici Graz i Wagnu pored Leibniza.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba