Slijedi još jedan zabavan vikend uz `Ljeto u Trakošćanu`

Ovog puta ponešto za ljubitelje zagorske i etno glazbe uz ‘Lake bistro Trakošćan’

Objavljeno: 28.07.2023. zagorjeinternational

`Ljeto u Trakošćanu’ u punom je jeku. Protekla dva vikenda posjetitelji su mogli uživati u zanimljivim glazbenim nastupima i `Čaju s groficom’, dok je ovaj vikend rezerviran za tradicionalnu glazbu i nastup Faringaša.

Nastup Faringaša na rasporedu je u subotu s početkom u 16 sati u amfiteatru kod ‘Lake bistroa Trakošćan’, a izvodit će se domaće popevke.

– Bit će tu sjajan program za posjetitelje, pogotovo one koji vole domaću glazbu. Dakle, posjetitelji mogu očekivati puno domaće, zagorske autohtone glazbe, a sve što ćemo svirati su naša autorska djela – najavljuju Faringaši.

– Izvodit ćemo isključivo naše pjesme, no naći će se tu i polke, valceri, čardaši i sve što ide uz vrstu glazbe koja se svira na cimbulama i violinama – govore, a napomenuli su kako im to nije prvi nastup u Trakošćanu te su iskoristili priliku i pozvali sve ljubitelje zagorske, ali i etno glazbe da dođu i uživaju podno prekrasnog dvorca Trakošćan u atmosferi.

U nedjelju je prema rasporedu trebala biti održana `Šetnja s groficom`, no događaj je otkazan zbog najave lošeg vremena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba