EMOTIVAN SUSRET: Konačno upoznala svog junaka

Ivan (25) usred zagrebačke oluje izašao iz automobila i spasio Snježanu koja se jedva uspijevala držati za prometni znak 

Objavljeno: 24.07.2023. zagorjeinternational

Prošle je srijede Snježana Fajfar za vrijeme oluje koja je poharala Hrvatsku, u zagrebačkim Srednjacima, prilikom povratka u svoj stan, ostala zarobljena kraj prometnog znaka. Oko nje su letjele grane, pijesak, kamenje i padala je kiša. Sve je to uspio snimiti njen susjed koji je ujedno snimio i trenutak u kojem je usred tog nevremena, do Snježane dotrčao mladić i spasio je od olujnog nevremena.

Spasio ju je Ivan Metikoš (25) koji se tamo zatekao sasvim slučajno. Kako je rekao za 24sata, išao je baciti smeće u kontejner, a zatim su on i njegova djevojka otišli u automobil jer je vrijeme postajalo sve gore.

– Bili smo u Ulici braće Domany kad je ispred nas pala bandera. Nismo mogli izaći na Horvaćansku, pa smo samo željeli maknuti se. Spazili smo ženu kako se drži za stup. Vrištala je toliko jako, gotovo neljudski, da smo je morali primijetiti – ispričala je Ivanova djevojka Krešimira.

FOTO: screenshot, 24sata video

Prvo joj je ona htjela pomoći, no onda je Ivan rekao da ide on.

– Čim sam vidio gospođu koja je vrištala i trebala pomoć, izašao sam iz auta i odveo je na sigurno. Nisam se bojao, no nije bilo lako doći do zgrade. Ona je samo rekla kako živi tu blizu – ispričao je Ivan.

Nekoliko dana nakon, Ivan i Snježana ponovno su se susreli, a ona nije mogla suspregnuti suze.

– Meni fali komad filma. Ne znam što se odvijalo nekih pola sata, imala sam totalni blackout. Ne znam jesam li rekla i hvala. Iskreno, ne bih vas ni prepoznala. Nisam imala pojma da me spasio tako mlad i zgodan muškarac – rekla je Snježana.

– Napravio si nešto za mene što nitko nikad nije napravio. Ovo je heroj, stvarno vrijedan svega. On je sada dio moje obitelji i svi bi se trebali ugledati na njega – rekla je emotivna Snježana. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba