Dođite na turnir i uživajte kao igrač ili kao navijač

Dio ovogodišnjeg `Jailhouse 2023.` festivala je i `Jail Nogač 3 na 3`

Objavljeno: 24.07.2023. zagorjeinternational

U sklopu ovogodišnjeg festivala `Jailhouse 2023.` u Gradskom parku Lepoglava na košarkaškom se igralištu organizira `Jail Nogač 3 na 3`. Utakmica je na rasporedu 14. kolovoza s početkom u 18,30. Kotizacije za turnir uplaćuju se na mjestu događaja.

Kad si pobjednik, kad si na tronu, osjećaš se kao da ćeš poletjeti, osjećaš se lagano, osjećaš kao da ćeš dotaknuti oblake, ma i probiti kroz njih. Ali svaki sudionik Jailhouse festivala, svaki onaj koji na bilo koji način doživi ovaj festival, zna da i sama ta činjenica, da si dijelom ovog događanja, već oslobađa. 

Oslobađa kritika, oslobađa čudnih pogleda, oslobađa prozivanja, a daje poštovanje, ponos, osjećaj pripadnosti. 

To je tradicija Jailhouse festivala, ono što se godinama gradi, a jedna od bitnih aktivnosti koja to omogućuje je i `Jail Nogač 3 na 3`. Nogometni turnir koji nas vraća na ulice, koji probudi ono dijete u nama, dijete kojem nije bio bitan gol, lopta, ma bilo kakva oprema, dijete koje je stalo na podlogu i odlučilo, pod svojim uvjetima i na svoj način, uživati u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. 

Prijave se primaju preko obrasca ili na dan turnira do pola sata prije početka. Kotizacija u iznosu od 20 eura uplaćuje se na mjestu događaja, a sav prikupljeni iznos ulazi u nagradni fond. Jailhouse vodi brigu i o igračima pa je za svakog osigurano i osvježenje. 

Prijavljuju se ekipe od 3-4 igrača, a ako se radi o ekipi koju čine 4 igrača, jedan igrač je zamjena. 

Dođi na Jail, probudi to dijete u sebi, uživaj kao igrač ili kao navijač ma uživaj i kao slučajan prolaznik, ali uživaj – to je zagarantirano. A kao i uvijek, tu su i popratni sadržaji bez kojih ova aktivnost ne bi bila ono što jest. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba