Detalji tragedije na Brijunima u kojoj je poginuo dvogodišnjak

Istrgnuo se majci iz ruku taman u trenutku kada je naišlo vozilo nacionalnog parka 

Objavljeno: 24.07.2023. zagorjeinternational

Jučer navečer je na Brijunima došlo do strašne nesreće u kojoj je poginuo dvogodišnjak iz Poljske, a kako doznaje Jutarnji list, na njega je naletjelo vozilo Dacia Duster. Dječak je odmah nakon nesreće gliserom prevezen do Fažane odakle je dalje transportiran do pulske bol nice gdje je jutros oko 7.15 preminuo. 

Nesreća se dogodila kada je 51-godišnjak iz Fažane u nedjelju kasno popodne upravljao automobilom pulskih registracijskih oznaka, kolnikom Velikog Brijuna prema crkvi Sv. Germana i u jednom trenutku, iz zasad neutvrđenog razloga, udario u 36-godišnju poljsku državljanku, koja je pritom teško stradala, te njezino dijete, dok su prelazili cestu.

Iz nacionalnog parka Brijuni doznaje se da je automobilom kojim je unesrećeno nesretno dijete upravljao njihov djelatnik – čuvar prirode. Neslužbeno, nesreća se dogodila ispred poznate ‘Školjke – restorana‘ i suvenirnice na Brijunima. 

Dvogodišnjak se istrgnuo majci iz ruku u trenutku kada je došao službeni automobil nacionalnog parka. Za njim je potrčala majka koja je trudna, no dijete je dobilo udarac u glavu dok je majka ozlijedila rame.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba