Svi su bili uspješno spašeni

FOTOGALERIJA: DVD Petrovsko održalo pokaznu vježbu evakuacije učenika Osnovne škole  

Objavljeno: 07.07.2023. zagorjeinternational

Proteklog je tjedna na igralištu Osnovne škole Petrovsko održana vatrogasna pokazna vježba evakuacije osnovaca iz škole u organizaciji DVD-a Petrovsko koje je ove godine ujedno proslavilo 50 godina postojanja. 

U vježbi su sudjelovali DVD Petrovsko, DVD Škarićevo, DVD Krapina, JVP Krapina, DVD Kustošija, DVD Đurmanec, DVD Gornje Jesenje, DVD Čret, DVD Gornja Šemnica, Zavod za hitnu medicinu, Bespilotni sustavi u kriznim situacijama Hrvatska i Vatrogasna zajednica Krapinsko – zagorske županije. 

Vježbi je tako nazočilo ukupno 50 sudionika uz još desetak članova mladeži i djece, koji su tom prilikom uspješno evakuirani iz škole. 

– Hvala svima koji su sudjelovali u pripremi i izvedbi ove velike vježbe koja je bila sve, samo ne lagana i jednostavna. Hvala i Općini Petrovsko, Puhačkom orkestru Petrovsko – Špoljari, svim gostima i gledateljima koji su pozorno gledali i pratili vježbu – poručili su iz DVD-a. 

Cilj vježbe je bio provjera organiziranosti i opremljenosti operativnih vatrogasaca DVD-a Petrovsko, okolnih društava i JVP Krapina, a kako se na kraju i pokazalo, na njih građani uvijek mogu računati.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba