Bilo je svega, ovo su detalji

Presjek vikenda PU krapinsko – zagorske

Objavljeno: 03.07.2023. zagorjeinternational

Tijekom proteklog vikenda zagorski su policajci od kaznenih djela evidentirali jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, dva kaznena djela krađe i četiri kaznena djela teške krađe. Od prekršaja je za izdvojiti jedan prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i pet prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a na prometnicama Krapinsko – zagorske županije zabilježeno je sedam prometnih nesreća.

Do prometnih s materijalnom štetom došlo je u Oroslavju zbog nepropisnog skretanja, u Tuheljskim Toplicama zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika, u Donjoj Stubici zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila te u Doliću gdje je vozač pod utjecajem alkohola od 1,34 promila zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake sletio vozilom na željezničku prugu.

U Zaboku u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Isto tako, lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u nesreći do koje je došlo u Sušobregu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.

U Svetom Križu na D 205, vozač je zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake sletio vozilom s kolnika, prevrnuo se i vozilo se pritom zapalilo. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, a upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 0,64 promila.

Od ostalih događaja, možemo izdvojiti jednu dragovoljnu predaju streljiva u sklopu akcije ‘Manje oružja manje tragedija’, jedno prevrtanje traktora bez ozlijeđenih osoba i požar gospodarskog objekta do kojeg je došlo uslijed udara groma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba